Nátierka zo sušených paradajok a tofu

Je veľa ľudí, ktorí tofu neznášajú. Ja si ale myslím, že záleží hlavne na spracovaní. Táto pomazánka zo sušených paradajok dokonca chutila aj najväčším klobáskovým nadšencom, true story 😀

 

Budeme potrebovať

  • 1 ks Alfabio tofu-bazalka
  • 1/2 červenej cibule
  • soľ, čierne korenie
  • 6 ks sušených paradajok v olivovom oleji
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • jarná cibuľka na posypanie

Postup

  1. Na panvici pokvapkanej olivovým olejom opražíme cibuľu a na 2 minútky pridáme aj nakrájané tofu.
  2. Do mixéra vhodíme opraženú cibuľu, tofu, soľ, korenie, paradajky a horčicu. Rozmixujeme na jemnú nátierku.
  3. Podávame posypané jarnou cibuľkou.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*